2013. április 12., péntek

Vicces történetek a The Originals forgatásáról, Josephtől, és Danieltől:)

Joseph és Daniel a New Orleans Hotel Royal előtt

Az EW.com készített egy interjút a The Original forgatásáról. A részt április 25-én láthatjuk, mely arról fog szólni, hogy Klaus és Elijah New Orleansba látogatnak, abba a városba, amit 1000 éve ők segítettek felépíteni, mikor Mikael elől menekültek. Klaus találkozik régi pártfogoltjával, Marcellel, aki, egész New Orleanst uralja, és olyan hellyé tette a várost, ahol a vámpírok szabadon garázdálkodhatnak. „Marcel ráveszi az embereket, hogy félrenézzenek, mialatt ő, őrült, hedonista partikat csap, és azt tesz, amit csak akar.” – mondta Joseph Morgan. A forgatás március elejére esett, amikor, a Marcel otthonául szolgáló New Orleans Hotel Royalban történtek emlékezetesek maradtak a színészek számára.

„3 emeleten erkélyek voltak, amik az udvarra néztek. Klaus besétált a partira, ahol az emberek táplálkoztak, és igazán őrült dolgokat csináltak. Szóval a forgatás alatt, annyit tettünk, hogy hangos zenét játszottunk, miközben néhány vendég is ott tartózkodott a hotelben, és két dolog történt. Először is, valóban hangos volt a zene, és egy ponton, a forgatás közepén, valaki kinyitotta az ajtót, bejött és azt mondta: „Fogják be, próbálok aludni!”, majd becsapta az ajtót.” – emlékezet vissza Morgan. „Minden, amit tehettünk, annyi volt, hogy óriási nevetés tört elő mindenkiből, mert milyen nevetséges, hogy valaki csak úgy besétál egy vámpírparti közepére. A másik dolog pedig, hogy a forgatás Szent Patrik napra esett, és a hétvégén, egyszer, le kellet állítani a forgatást, mikor hirtelen, egy nagyon részeg pár botorkált be a vámpírpartira, hogy megkeressék a szobájukat. Egy élmény volt az egész. De így van ez: vannak előnyei, és hátrányai a forgatásnak.” – mondja nevetve Morgan. „Kapsz egy bámulatos légkört, és ezeket a hihetetlen karaktereket, de szintén megkapod a bámulatos légkört, és ezeket a hihetetlen karaktereket, amivel foglalkoznod kell.”

Daniel Gillies számára is maradtak emlékezetes pillanatok a forgatásról. „ Csináltam egy Elektromos Press Kitet az erkélyen, mikor a mellettem lévő srác, aki nyilvánvalóan a romantikus hétvégéjét töltötte a barátnőjével, kijött és egyszer csak ott állt mellettem. (mérgesen) Épp azon gondolkodtam, hogy általában, egy ilyet borzalmas dologként fognék fel, de annyi mókás dolog történt, hogy ennek, az egyébként rettenetes dolognak is, megvolt a maga varázsa, furcsa bája.”

Számokkal dobálóznak, amik eldöntik, hogy a The Originals kap-e sorozatberendelést (meg fogjuk tudni, mikor májusban a CW bejelenti a lehetségeseket). Persze, Julie Plec exkluzív producer is tudja, hogy a The Big Easyt nem helyettesítheti. „A rendező Chris Grismer szerint New Orleansban az a legjobb, hogy a történelmében minden ott van: Ha van egy réteg festék a falakon, azt beborítja 10 másik réteg. Ha van egy épület, előtte ott áll egy réginek a maradványa. Még a temetőkben is, az összes test együtt van eltemetve, így egész vérvonalak keverednek össze a sírkövek alatt.” - mondja Plec. „Az ottaniak nagyon boldogok, és alkalmazkodóak voltak, hogy ott láthatnak minket, így sikerült filmeznünk a St. Louis Katedrális előtt, ami a legöregebb katedrális az Egyesült Államokban. De sikerült felvételt készítenünk a Lafayette Temetőnél, ami már több száz éves. Valamint olyan épületek között is forgattunk, amik az utolsó nagy tűz óta állnak. Felfogadtuk, azt az idegenvezetőt, aki engem kísért egy körúton decemberben. Ő nagyon okos, és kifejezetten a Francia negyedre specializálódott.”

Gillies egyetért azzal, hogy más hely nem is versenyezhet vele: „Van egyfajta elektromosság New Orleans levegőjében, és amikor vámpíros dolgokat teszel, az egész olyan közelinek tűnik, hogy nem érzed magad ostobának a forgatáson. Pont, mint valahol a gótikus Nyugat Európában, mert szereted, oh, nagyon is szereted érezni, hogy létezel. Ez óriási, Természetesen szeretnénk még itt forgatni.”

A költség, és időhatékonyság következtében, Plec és a színészek mégis előre látóak, miközben elkezdik a forgatást a Vámpírnaplók mellett Georgiában.

„ Ott, New Orleansban, hatalmas utcák vannak, pl. a Bourbon Street és a Frenchman Street, amik hihetetlenek a filmben, de a hangot lehetetlen irányítani. New Orleans beszippant, magához ölel.” - mondja Morgan. „ Tehát, az ideális az lenne, ha megépítenének néhány utcát az atlantai stúdióban, és néha meglátogatnánk New Orleanst.”

Gillies ezzel is egyetértett: „Az igazat megvallva lehetetlen lenne sok ideig ott forgatni, és törődni a sok részeg emberrel.”

Szerintem, nagyon szuper, vicces forgatás lehetett New Orlinsban! Írjatok komit!






Képek:

New Orleans Hotel Royal: 


St. Louis Katedrális: 



Lafayette Temető:



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése