2013. április 12., péntek

Joseph Morgan interjú / Just Jared Jr.com/



Annak ellenére, hogy egy ördögien gonosz, ősi vámpírt játszik a 31 éves színész. A karakterével teljesen ellentétben áll, az a tény, hogy milyen gyorsan megkedvelték a rajongók.  Julie Plec támogatásával valósulhat meg, a kilátásban lévő, The Originals, aminek Julie lesz az exkluzív producere. Az esetleges sorozat Klausról, és az ugyanolyan nagyszerű testvéreiről szól majd. A bemutató rész címe The Originals lesz, ami április 25-én kerül adásba. Alig bírunk addig várni! A Just Jared Jr. Elkapta a színészt, hogy megválaszoljon pár kérdést, azzal kapcsolatban, hogy mire számíthatunk a következő részekben. Na és persze Klaus és Caroline bonyolult kapcsolatára is rákérdeztünk. Valamint szó esett arról, hogy mi lesz azzal a ténnyel, hogy Katherine Elijahnak adta a gyógyírt.

JJJ: Kezdjük a Klaus Caroline kapcsolattal. Kaphattunk, néhány  mély pillanatot, amikor Caroline érzései a barátság felé hajoltak vagy mégsem? Elég rövid pillanat volt. Szembe néz valaha ezekkel az érzésekkel, vagy örökre ebbe a körforgásban maradnak?
JM: Azt tudom mondani, hogy a kapcsolatuk bonyolult, és később csak még inkább az lesz. Azt hiszem, eljutnak egy pontra amikor,  Carolinenak kell… Ő egy magabiztos fiatal nő, akinek egyszer szembe kell néznie érzéseivel, és elhatározásra kell jutnia azokat illetően. Klaus türelmetlen, és kényszeríteni fogja, hogy mihamarabb megtegye. Azt gondolom Klausnak lesz egy ultimátuma, ami közelebb hozhatja őket. Gondolkodnom kell, mert határozottan nem az a célom, hogy csalódást okozzak az embereknek. Ez az egymás körüli sündörgés csak 3 évadra szólt vagy ez valami más? (nevet) Nekem ötletem sincs, hogy az írók mégis mit akarnak. De valami fejlődés van közöttük.
JJJ: Meg kell kérdeznünk a Klaus könnyekről, mert nem láthatjuk sokszor, de ha mégis, akkor fantasztikusak. Ezek előre megírtak, vagy a saját kreatív döntésed?
JM: Nem. Nincs benne a szövegkönyvben. Ez csak valami, amiről azt hiszem, odaillik, de néha azon tűnődöm, hogy nem csinálom-e túl sokszor. (nevet) Mint ahogy nem mutatok-e túl sok sebezhetőséget. Én úgy érzem, hogy az írók jobban bemutatják az agresszív, pszichopata, gyilkos oldalát, és ezt ki kell egyenlíteni egy kicsit. Van egy sebezhető oldala is a karakternek, mivel gyermekkorában nem szerették eléggé, és az apjára is neheztelt, aki üldözte őt. Én azt hiszem, hogy a felszín alatt rengeteg érzelme van, amik néha előtörnek belőle. Én csak a szándékot, a motivációt kapom meg az íróktól, és Julietól, majd próbálom elfogadni az egészet. Klaus érintett, életben és halálban, és épp ezért figyelemre méltó a karakter érzelmi mélysége.
JJJ: Valamikor, néhány pillanatban, hajlamos bizonyos emberekhez kötődni. Kapott érzelmi szálat a 3. évadban, Mikaelel, és most Carolinenal. Mivel a bemutató The Originals résszel kapcsolatban nem erősítettek meg semmit, feltételezhetjük, hogy olyan gonosz lesz mint valaha?
JM: Nem szabad azt feltételezni, hogy egyikük sem lesz benne a spin-offban, mert, bár Mikael meghalt, lehet visszaemlékezés is. A sorozat neve The Originals lesz, így mindig van esély rá, hogy az apjának köze legyen a történethez. Másodszor sokunkat bosszantott, hogy nem lesz átjárás a két sorozat között, de ezt feladták, így sokan fogják várni, hogy Caroline megjelenik egy bőrönddel a kezében. Úgyhogy soha ne mond, hogy soha!
De mi nem csak gonoszként fogjuk látni, és határozottan többször látjuk majd a képernyőn, mint eddig. Mivel a sorozat az ő karaktere körül összpontosul, úgyhogy azt gondolom, több oldalát is megismerjük majd. Egyre több mindennel töltődik a karakter, és dinamikusabbá válik. Minél több karaktert hozunk a sorozatba, annál különbözőbb dinamikával viszonyulnak egymáshoz az emberek. Minél többet játszom ezt a karaktert, annál több jelenetem van. Egyre több más karakter kerül vele kapcsolatba, vagy kerül vissza az életébe, így egyre több mindent fedezek fel. A spin-offba olyan reakciót látunk tőle, amit korábban soha. Látni fogjuk, hogy valaki elkapja, és megint kinyílnak az érzelmi csatornái.
JJJ: Mi sokat hallottunk arról, hogy dinamikus változás lesz, Klaus, és Elijah kapcsolatában a spin-offba.  Mikor indul ez a változás?
JM: Állandóan változó a viszonyuk, mióta a 2. évad végén, Klaus leszúrta egy tőrrel. Persze fejlődik is a kapcsolatuk. És a tény, amiért szeretem Elijaht, az, hogy ő elhiszi, hogy van megváltás Klaus számára. És szeretném azt hinni, hogy igaza van. De igen, látni fogjuk a dinamikus változást a 19. részben, és természetesen a 20-ban is. Ez a néhány epizód meghatározó lesz a jövőjükre nézve.
JJJ: Mi a helyzet Rebekahval? Úgy tűnik, néha meg akar bocsájtani Klausnak, hogy egy család lehessenek, de Klaus szörnyű dolgokat tesz vele. El tudnád mondani, hogy mi vár rájuk?
JM: Mindketten okkal szeretnék megszerezni a gyógyírt. Klaus le akarja vakarni a hátáról Silast, Rebekah pedig újra ember akar lenni, szerelmet, és normális életet akar. Dinamikusabb a kapcsolatuk, mint valaha. Ráadásul, pillanatnyilag, a másik testvérüknél van az, ami mindkettejüknek kell. Én valójában azt hiszem, hogy Rebekah, nem igazán bocsájtott meg Klausnak, a 4. évad elején történtekért, ahol Stefant arra használta, hogy elárulja, és bedobozolja pár epizód erejéig. Azt hiszem, most Klaus tényleg átlépte a határt, a 4. évad első részében mikor azt mondta neki: „ Nem vagy a húgom, nem vagy a családom, és semmit sem jelentesz nekem”. A sorozat alatt most kerültek a legmélyebb pontra egymással.
JJJ: Klaus említette az utolsó részben, hogy nem igazán aktívan keresi Tylert. Azért mert túl elfoglalt, netán Caroline kedvéért? És képes lesz a bátyja miatt Katherinnel is ugyan azt tenni, mint Tylerrel?
JM: Azt elmondom, hogy a bátyja megkéri, hogy engedje el, sok mindent elmondtam, de Klaus reakcióját már nem fogom.
JJJ: Elég fair! Végezetül Klaus és Hayley. Mióta együtt voltak, nem láthattuk ismételten egymás közelében őket. Ez egyszeri alkalom volt, vagy egy ponton összeérnek a szálak?
JM: Azt hiszem, ez egyszeri dolog volt, de mindketten szerepelnek a spin-offba, úgyhogy a 20. részben újra láthatjuk Hayleyt. Az, amit tesznek, csak bonyolítja az amúgy is dinamikus kapcsolatukat, mert mindkettőnek megvan a maga története. Nem hiszem, hogy odamegy hozzá és azt mondja: „mi most egy pár vagyunk”, de történetük egy részét együtt élik meg ami, tovább bonyolítja a kapcsolatukat a jövőben.

Ez az interjú azért érdekes, mert, bár korábban született, mint, ahogy megkaptuk a 21. rész leírását, de utalások vannak a 21. részre! Így úgy gondoltam feltétlen felteszem! Ilyen utalás pl.: Klaus türelmetlen, és kényszeríteni fogja, hogy mihamarabb megtegye. Azt gondolom Klausnak lesz egy ultimátuma, ami közelebb hozhatja őket.” A 21. rész leírásában, olvastuk, hogy zavarba ejtő, veszélyes helyzetbe kerülnek. Talán, éppen azért mert Klaus kényszeríti majd Caroline-t, hogy mondja el érzései? Ti mit gondoltok? Írjatok komit!

Angol interjú linkje: Joseph Morgan interjú / Just Jared Jr.com/


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése