2013. április 24., szerda

Joseph Morgan interjú: The Originals, Caroline, Camille /Zap2it/



Néhány hónapja készült interjúban, Joseph Morgan, a Vámpírnaplók csillaga, bevallotta, hogy ideges a közelgő The Originals miatt.
„Van, hogy csak egy esélyünk van.” – mondja. „ Elképzelem magamat ott, és ami azt illeti, kicsit ideges vagyok. Nagyon szeretném, hogy sikeres legyen, mert, még sokáig szeretném ezt a karaktert játszani. De hát, az aggodalom velejárója ennek a munkának, nem igaz?”
Ezekben a napokban, az izgalom, és a várakozás váltják egymást. A bemutató részt, április 25-én láthatjuk. Kedden, (április 23.) beszélgettünk Morgannal, arról, hogy mit várhatnak a rajongók. – Felnőttesebb, tartósabb kapcsolatot Caroline-val, lenyűgöző új karaktereket és persze a „legundorítóbb érzelmi döntéseket, amit valaha láttunk”

Zap2it: Már csak két nap van a várva-várt részig. Ideges vagy, hogy végre a rajongók is látni fogják?
Joseph: Nagyon izgatott vagyok, hogy végre az emberek is látni fogják, én már láttam a stúdióban, de az egy másik változat, mint ami élőben megy majd. Ebben az epizódban is lesz Vámpírnaplós jelenet, szemben azzal, hogy eredetileg, csak The Originals lett volna. Ugyanis, nekik van egy extra jelenetük. Tudom, hogy a stúdiónak nagyon tetszik, de minden az emberek reakciójától függ. Nagyon remélem, hogy az emberek jól reagálnak majd az új szereplőkre, és az új történetre. Én felkészültem, és elfáradtam. Nem lehet tudni, hogy mi várható, de itt az ideje, hogy végre bemutassák. Annyi támogatást kaptunk előre, hogy elérkezett a rajongók megjutalmazásának az ideje.
Zap2it: Klaus kapcsolata Elijahval, és Rebekahval, talán most, a valaha volt legrosszabb. Egy ilyen pontnál, nehéz elképzelni, hogy elköltöznek New Orleansba, mint egy nagy boldog család. A rész alatt javulni fog a viszonyuk?

Joseph: A dolgok határozottan bonyolódnak, de nem tudom, hogy ez javulás vagy sem. Az elején úgy tűnik, van egy út, aminek az egyik végén áll Klaus, a másikon Rebekah, Elijah pedig, a nagy közvetítő, középen áll. Ő megpróbálja összehozni a családot, de pont ez az érdekes az ősökben, hogy dinamikusak, és bonyolultak. Ez természetesen, együtt jár némi gyűlölettel, és vannak dolgok, amiről azt gondolják, hogy megbocsájthatatlanok, de a szeretet is ott van közöttük. Színészként, tudatosan döntök a szeretetről. Amikor azokat a szörnyű dolgokat mondja Rebekahnak, hogy „Nem vagy a családom, nem vagy a húgom, nem jelentesz számomra semmit.” Én azt hiszem, el kell vinnem Klaust egy olyan helyre, ahol ki tudja kapcsolni az érzéseit. Emelt egy falat a húga iránti érzései köré, de ez ellentétes azzal, hogy nem érez iránta semmit. Csak vannak érzései, de elzárta őket. Ezek a dolgok biztosítják, hogy valóban izgalmas lesz az új sorozat. Nem tudom, hogy javulni fog-e a kapcsolatuk, de ez az egész több rétegből áll.  
Zap2it: Mesélj egy kicsit az új karakterekről! Megismerhetjük Camille-t, aki érdeklődik Klaus iránt, és ember. De abból amit hallottam, nem egy Elena szerű szende szűz lesz.
Joseph: A The Originalst, sötétebb, felnőttesebb sorozatként harangozták be, és Camille testesíti meg ezt. Ő az egyetlen, állandó, emberi karakter a showban, de nagyon sérülékeny. A Vámpírnaplós karakterek kezdeti tragédiája, tapasztalható itt is, hogy rátámadnak az ártatlanokra. Ő, sokkal inkább, belefáradt, abba, hogy megértse a sötétséget. Nekünk, volt egy jelenetünk, egy tökéletes helyen. Azt hiszem, ez volt a munka legjobb része. Nagy kihívás volt számomra, annak ellenére, hogy a jelenet nem sokat mond. Nagyon szerettem vele dolgozni, érdekes választás volt Julie-tól. Gyönyörű lány, de nekem nem úgy tűnik, hogy a legtöbb rajongó megkedvelte volna. Lehet, hogy egy kicsit nehezebb azonosulni vele, mert annyira érdekes. Szerintem, egy fantasztikus karakter.
Zap2it: Mi a helyzet Marcellel, aki New Orleansba tartja a frontot. Az előzetesben úgy tűnik, hogy Klaus meg akarja dönteni a hatalmát.
Joseph: Nekik, van egy múltjuk, barátságuk, de Klaus irigyli, amit elért a távollétében. Klaus messze a legerősebb lény, ő egy ősi, egy hibrid. Marcel csak egy vámpír, aki kötődik Klaushoz. És van valamije, ami az ősinek nincs, neki ugyan is, van hadserege. A kezében van az egész város, irányítja a vámpírokat, uralja a boszorkányokat. Nem varázsolhatnak, anélkül, hogy ő, rábólintana. A személyes hatalom hiányzik Klausnak, befolyást akar szerezni. Ezek a dolgok ott feszülnek kettejük között, hisz Marcelnek megvan az, amire Klaus mindig is vágyott, a személyes hadsereg.
Zap2it: Ez úgy hangzik, mintha Marcellnek sikerült volna létrehoznia, egy olyan családot, amit Klaus a hibridektől remélt.
Joseph: Ez egy nagyon jó gondolat, hisz egyértelmű, hogy Klaus féltékeny. Valamint, az emberek szeretik Marcelt, mert karizmatikus karakter. Klaus ezt soha nem érezhette, hisz az emberek kételkednek benne, és elárulják őt, ahogy ez fordítva is igaz. Neki, nincs olyan jó, vezetői képessége, egyszerűen irigyli a fickó karizmatikus jellemét.
Zap2it: Sokat beszéltünk már Carolineről, ha Klaus tényleg áttelepszik New Orleansba, talán a legnagyobb visszatartó erő Caroline lenne.
Joseph: Van erre utalás az epizódban. Klaus hivatkozott rá, gondolt rá, ezt el kell ismerni a mű vége felé. Az új hely, nem feltétlen jelenti azt, hogy elfelejtette őt. Azt hiszem, hogy az ideális az lenne, ha elmenne vele, hisz még mindig szereti őt. Nem fognak új szerelmi szálat bevezetni, csak azért, hogy együtt legyen valakivel, és tiszteletben tartják a rajongók kérését, Caroline-val kapcsolatban. Valamint, dolgoznak egy esetleges átjárási lehetőségen, hogy Caroline, mindkét sorozatban benne lehessen.
Zap2it: Lehetséges, hogy a végén lesz egy olyan csavar, hogy Candice csatlakozik a The Original szereplőihez?
Joseph: Azt gondolom, hogy a Vámpírnaplókat hatalmas veszteség érné, ha elveszítenék Carolinet. Én tényleg azt hiszem, hogy nem lenne jó, ha átjönne, mert meg kell tartanunk az egyensúlyt, most, hogy a világ nagyobb lett. Itt van két sorozat, de esetleg lehetséges, hogy kicsit hosszabb távú kapcsolatot tartsanak fent.
Zap2it: Mi a helyzet Hayleyel? Biztos, hogy ő jelenti az életképes szerelmet Klausnak, vagy a kis akciójuk csak egyszeri alkalom volt?

Joseph: Azt hiszem, ez egyszeri alkalom volt. De úgy gondolom, van néhány elhatározás, az összeköttetésüket illetően. Meglátjuk, hogy mit éreznek, és ez, hogy befolyásolja őket. Klaus nem keresi, hogy felélessze a kapcsolatukat, és azt hiszem a lány sem. Én nagyon élveztem, ami kettejük között történt, mert bemutatta, Klaus egy gyengédebb oldalát. Ez elég merész húzás volt Julietól, hisz megvannak a következményei, visszaüthet a rajongók körében. A Klaus Caroline rajongók utálták, bár Klaus mindig is rosszfiú volt. Egyáltalán nem tökéletes, több hibát vétett, mint 100 ember együttesen. Ő aztán bemutatja, hogyan kell hibát, hibára halmozni. Egy srác aki, megmutatta az ösztönét, és a természetét. Én támogattam ezt.
Zap2it: Most, hogy Klaus lett a központi figura, azt kell várni, hogy hős lesz, vagy megmarad gazembernek?
Joseph: Azt hiszem, úgy lehet mondani, hogy anti-hős lesz. De semmi esetre sem hős, hisz szörnyű dolgokat tesz ebben a részben. Ő meghozza a legundorítóbb érzelmi döntést, amit valaha láttam. Különleges gazember az tény, hisz eléri azt, hogy a közönség szurkoljon neki. Remélem, hogy szurkoltok majd neki, különben nem fog menni a show. Ez az, ami vonzó benne, én sohasem gondoltam volna, hogy az, aki levágta Jennát, saját sorozatot fog kapni, és az emberek szurkolnak, hogy sikeres legyen. Azt hiszem, azért, mert folyamatosan látjuk a repedéseket, a sérüléseket a kemény külsején. Ilyenkor sajnáljuk, és szurkolunk neki. Ő egy igazi anti-hős, de ha így megy a sorozat, talán eljöhet számára a megváltás.







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése