2013. április 26., péntek

The Wall Street Journal interjú, április 25- én Josephel


A The Wall Street Journal készített interjút, április 25- én Josephel.

Klaus sohasem volt türelmes a boszorkányokat illetően. A csütörtöki epizódban, rájön, hogy készül ellene valami, így maga megy el, New Orleans  francia negyedébe, hogy kivizsgálja az esetet, ahová testvére, Elijah is elkíséri. Az epizód egy bevezető részként szolgál, aminek a középpontjában az ősiek állnak majd. Ha sikeres lesz, a CW kész zöld utat adni a sorozatnak.
„Az Originals, sokkal inkább olyan vámpírokról szól, akik élvezik a vámpírságot, és nem édes megfontolatlan tinikről, akiket meg kell védeni.” – mondja Morgan
Elkaptuk Josephet, aki éppen Atlantába tartózkodott, hogy beszélgessünk vele, a lehetséges spin-off részről, Klaus üdvözüléséről, és Morgan megszállottságáról, a vámpírokat illetően.
Az Originals, csak úgy, mint a Vámpírnaplók is, sokkal felnőttesebb lesz, és a vámpírok is sokkal sötétebbé válnak.
Joseph: Próbálunk, hasonló világot teremteni, a Vámpírnaplókhoz, hogy lehessenek átfedések, de az Originals egy színesebb világot is nyújt. Vannak homályos részek, de New Orleans igazán felemelő, és élénk. A rész 75 százalékát ott forgattuk, és igazán sikerült megragadni az emberek természetét. Úgy értem, ott legális az utcai alkoholfogyasztás, ez a város a saját szabályai szerint játszik, és ez hozzájárult a rész sikeréhez.
A saját szabályaid szerint játszol?
Joseph: Tudod, hogy azt lehet hallani a rendőrökről, hogy a saját szabályaik szerint játszanak. Klaus a legerősebb lény az univerzumban, nincs olyan szabály, ami korlátozná őt. Azt teszi, amit akar, és ezt nehezen tudja megtenni New Orleansban. Meg kell említenem, hogy ezeket a szabályokat, most uralja valaki, és Klaust ez mélyen érinti, részben azért, mert ezt a várost, ő és Marcel együtt építették. Most viszont, Marcel elvette tőle, ráadásul van egy olyan problémája is, hogy ő egy törvénytelen gyerek, akit gyűlölt a mostohaapja.
Úgy tűnik, hogy Marcel rájött, hogyan legyen egyszerre szeretett, és rettegett, szemben Klausszal, akit folyton csak utáltak.
Joseph: Marcel egy nagyon jó kis helyet épített fel. Ez nyilvánvaló Klausnak is, és én, bizonyos vagyok benne, hogy fejlődni fog, fel fog nőni.
De mit jelent az, hogy fel fog nőni? Azért nem fog átfordulni, és egy kedves, őszinte lénnyé válni?
Joseph: Még több szörnyűséget fog tenni. Ő nagyon makacs, és nem hajlandó változtatni magán, egyetlen pillanatra sem. Nem veszi eléggé figyelembe, hogy megmenthető. Én nem tudom, hogy megmenthető-e egyáltalán.
Beszéljünk a megváltásról!
Joseph: Nem tudom, hogy Klaus számára, van-e még visszaút. Én őszintén remélem, de néha a tények azt mutatják, hogy számára már túl késő. Állandóan ajtók veszik körűl, és túl sok van zárva.
Volt egy kis háborgás, a rajongók részéről, hogy Klaus elhagyja Vámpírnaplókat.
Joseph: Jelen pillanatban, úgy tűnik nekem, hogy a rajongók zavartak. Az látszik, hogy úgy érzik,  szükség van rá a Vámpírnaplókban. Biztos a Caroline ügy miatt, és hogy dinamikus maradjon a régi sorozat is, de sokan vannak, akik szeretik a karaktert, és többet akarnak látni belőle. Viszont sokakban megvan a hajlam, hogy féljenek az ismeretlentől.
Félsz az ismeretlentől?
Joseph: A spin-off érdekes. Én látom az emberek zavartságát, de csak azért, mert kíváncsiak, hogy milyen hosszú ideig lehet gazember, mielőtt az egyik főhős megölné, vagy, hogy hőssé válik-e. A Vámpírnaplók, egy nagyon remek show, de túlzsúfolt. Sok karakter, nem jut szerephez a filmvásznon, mert mindig a szerelmi háromszög kapja a fő hangsúlyt.
Mit gondolsz, hogy mit jelent, hogy Klaus átmegy a TVD-ből a The Originalsba?
Joseph: Vannak, akik szerint, ezt nem kéne csinálni, mert szerintük a Vámpírnaplókban kéne folytatódnia a cselekménynek. Engem ez aggaszt, mert nem látják, hogy mennyivel tudjuk gazdagítani, az új sorozatot. Nem látják, hogy lehetnénk a B történet.
Hogy érzed magad vámpírként?
Joseph: Van egy kis megszállottságom a vámpírokkal kapcsolatban, de úgy gondolom, hogy e nélkül, nem tudnám felfedezni a karaktert. Klaus, egy nagy hal, kis tóban, kis városban. Mindig is azt hittem, hogy az univerzum legerősebb vámpírjának, egy nagyobb városban kéne élnie. Például Párizsban, vagy New Yorkban. Főleg, hogy Klaus nagyon kulturált, érdekli a zene, és a művészet. Egy nagyobb vibráló városban is, ugyan az lenne, csak részletesebben megismernénk, hogy ki is ő valójában.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése