2013. május 19., vasárnap

Julie az 5. évadról, Klaroline-ról



Nos, az elmúlt néhány napban, sok mindent megtudhattunk az 5. évadról, például, hogy valószínűleg hamar kiderül, hogy Stefan Silas. Bár érdekes jelenetek is lesznek, amikor még nem tudják. Jeremy visszatérése váratlan fordulat volt, és Julie elmondta, hogy sürgős fedő sztorira lesz szüksége. Arra, hogy Bonnie haláláról mikor értesülnek a szereplők, nem adott pontos információt. A Matt Rebekah párosról kiderült, hogy az évad elején, láthatjuk a nyaralásuk egyes részleteit.
Most nézzük meg, hogy mit mondott a TVGuide-nak a Klaus-Caroline-Tyler hármasról:
TVGuide: Tyler vissza fog térni a következő évadban, és végig ott is marad?
JP: Az biztos, hogy újra látjuk. De azt hiszem, hogy a nagy kérdések ezek lesznek:
Hol volt eddig? Mit csinált, és ez hogy változtatta meg az életét? Vissza akar térni a Mystic Fallsi életéhez, vagy egyszerűen fősulira megy, ami egyet jelent azzal, hogy visszamegy Caroline-hoz.   Nem valami segítőkész Julie e téren, de én ebből arra következtetek, hogy gondok lesznek a Caroline Tyler fronton. Lehet megcsalta Cart? Nos, tekintve, hogy Hayley-el is kavart, ez elég valószínű. Candice is említette egy korábbi interjúban, hogy konfliktus várható közöttük. Írjátok le, hogy ti mit gondoltok ez ügyben!
TVGuide: Klaus azt mondta Caroline-nak, hogy ő akar az utolsó szerelme lenni. Ez azt jelenti, hogy van esély rá, hogy helyet kap még a szerelmük?
JP: Sosem lehet tudni, azt hiszem, ez a helyes válasz. Most, a legnagyobb akadály, az új sorozatot leszámítva, hogy Klaus nagyon, nagyon aljas dolgokat csinált, és nem hiszem, hogy Caroline sietve ugrik egy gyilkos, erőszakos, manipulatív kegyetlen valaki ágyába. Elvégre, megölte a barátja anyját. Azt gondolom, hogy határozottan van valami vonzalom, kapcsolat kettejük között. Caroline nem biztos benne, hogy ez a vonzalom jó dolog. Klaus számára, pedig az akadály saját maga. Vajon magához tér, és elindul a megváltás útján? Vajon képes-e olyan férfivé válni, akire Caroline úgy tud nézni, mint Tylerre.
Angol cikk: TVGuide
***
Én ezzel a válasszal kapcsolatban, hatalmas bizonytalanságot érzek! Bár Julie korábban említette, hogy szerette a Buffy Angel párost, mégis olyan furán nyilatkozik. De én pozitív vagyok, mert tudom, hogy sokakat megfog az ő szép történetük, hogy egy kemény férfi, is tud egyvalaki felé, törődést mutatni, és egy aranyos lány képes elindítani a megváltás útján. Ti hogy vélekedtek?


1 megjegyzés:

  1. Uh.. én nagy Klaroline fan vagyok, és nagyon-nagyon remélem, hogy még sok szép közös pillanatuk lesz, de szerintem ez nem várható még az 5. évadra... :( (Demon is megkapta Elenát, akkor Klaus miért ne kapná meg Caroline-t? Csak meg kell változnia...) remélem, hogy összejönnek majd a hátralévő évadokban. :D

    VálaszTörlés