2013. május 16., csütörtök

Bíztató Julie Plec interjú



Mikor, nemrég láttuk a Vámpírnaplók spin-off sorozatának bevezető részét, a The Originalst, a rajongók, szinte padlót fogtak a csodálkozástól, mikor megtudták, hogy a show Klaus felfedezésén alapul, miszerint, hamarosan apa lesz. Bár, korábban ezt elképzelni sem tudták a vámpírok, Klaus ősi hibrid, így kivételt képez, és nem meglepő, hogy a természet kiskapujába botlott, mikor lefeküdt Hayleyel.
Természetesen, a baba hírére, vegyesen reagáltak, viszont, megérte, hogy berendeljék a sorozatot. De sok rajongó zavarónak találja a szülőség történetét. Különösen, a Klaus Caroline rajongók akadtak ki, akik szeretnék őket együtt látni. Most aggódnak, hogy az a tény, hogy Klausnak, mástól lesz gyereke, megölte a Klaroline kapcsolat lelkét.
Valójában, a baba nem olyan fontos, a Klaus Caroline romantikus viszony szempontjából, mint ahogy azt korábban sejtettük. A terhesség nem fontos tényező, nem fordulna Caroline-hoz egy ilyen üggyel. A lányt is jobban érdekli, hogyan viszonyul Klaus az emberekhez, hogy viselkedik velük, mint az enyelgése.
Julie Plec megérti a rajongók aggodalmát, de kifejezte azt is, hogy Klausszal kapcsolatban, van egy sokkal nagyobb történet, amit el lehet róla mondani, mint a romantikus viszonyai.
„Az igazat megvallva, sok olyan ember is van, akik gyűlölik az ötletet, hogy egy olyan valaki felé forduljon Caroline, aki megölte a barátja anyját, és elüldözte a városból Tylert, mint egy csirkét. Biztosan sok olyan ember is van, aki a páros ellen van.” Viszont, azt is hozzátette: „Azt hiszem, ez a második legvitatottabb szerelmi háromszög. De azok nevében, akik szeretik ezt a párost, kijelentem, hogy a terhesség, nem azt jelenti, hogy Klaus jó apa lesz, és papás-mamást játszik, miközben elfelejti a Claroline iránti érzéseit. Nem a pokolba sem.”
A hibrid baba bármilyen fajtájú természetfeletti lény lehet, de csak egy eszköz, hogy Klaus uralhassa a francia negyedet New Orleansba, és előremozdítsa Klaus, és Elijah kapcsolatát. Ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy valami nagy, Klayley románc bontakozna ki Lousianaban. A terhesség egy biztosíték, de nem igazán foglalkoznak egymással.
„A lényeg csupán az, hogy ez a babba, ahogy a The Originals halad előre, csak Klaus erejének biztosítéka lesz. Klaus útja, reményt ad Elijah-nak, hogy talán újra egyesítheti a családjukat. Egyáltalán nem a kispapa Klausról fog szólni, aki pelenkát cserél, és jófiú lesz.”
Bizonyos szempontból, a baba az első lépést jelentheti Klausnak, hogy olyan emberré váljon, aki alkalmas Caroline szerelmére. „Ez egy nagy képnek a része, melyben egy szörnyen gonosz, haraggal teli, családjában csalódott ember, talán belső békére lelhet.”
Addig is, had említsem meg, hogy a fináléban, lesz egy jelentőségteljes pillanatuk.
„Még nem az utolsó szerelmi próbálkozást láttuk Klaus részéről, és határozottan, nem utoljára zavarodott össze Caroline. A finálé után, a két sorozat, finom, és természetes lehetőséget ad az esetleges áthajlásokra.”
Angol cikk: Zap2it


1 megjegyzés: