2013. május 19., vasárnap

CW Upgrade évadzáró party


Május 16-án a CW évadzáró partiján, számos interjú készült, a The Originalsszal kapcsolatban, sok szár megszólalt. Joseph beszélt a Caroline kapcsolatról, és arról, hogy a The Originals felnőttesebb, szexisebb lesz a TVD-nél. A képek alatt interjúkat találtok.

Képek:












Joseph a barátnőjével, Persiával



1.     Videó:
Joseph: Arról beszélt, hogy milyen bonyolultak a kapcsolatok, mivel a Vampire Diariesből valók a szereplők így az ottaniakhoz is kötődnek, de próbálnak majd együtt dolgozni.
Claire: Ő azt mondta el, hogy fogalma sincs, hogy Rebekah New Orleansban kivel fog törődni, beszélt arról, hogy érdekes Klausék gyereke, valamint, elárulta, hogy milyen szerencsésnek érzi magát, hogy barátnőjével Phoebe Tonkinnal dolgozhat ismételten. Azt is hozzátette, hogy nagyszerű lenne, ha a sorozatban az ő, és a Phoebe karaktere összebarátkoznának.
Charles: Nagyon izgatott, hogy milyen lesz a sorozatban az ő és Klaus kapcsolata, hogy mikre derülhet fény a spin-offban, viccesnek tartja azt a fajta köteléket, ami kettejük között van. Elmondta azt is, hogy milyen érdekes lenne egy ilyen közegben egy babafürdetős jelenet.
Daniella Campbell - Davina: Arról beszél, hogy egy hatalmas erejű boszit játszik majd, aki bátran szembeszáll a természetfelettivel. Nagy meglepetéseket fog okozni a feltűnése, hiszen arra a kérdésre, hogy Klaus, vagy Marcel mellé áll, csak annyit mondott, hogy a show-ból megtudjuk.
Daniella Pineda - Sophie: Arról számolt be, hogy aki szereti a TVD-t a The Originalst is fogja, hiszen az ősök felpezsdítik New Orleans életét. Idősebbek, hatalmasabbak, így több lesz a rizikó is. A boszorkányok erősek, rosszak, vagányak, és egy új irányt akarnak. Ő is érdekesnek tartja a babát, akit esetleg vérrel kell itatni cumisüvegből. Olyan ez mint, Buffy a bamba boszi – mondja.



2.     video
Ebben Joseph szülinapja miatt gratulál neki a műsorvezető, amin teljesen meglepődik Daniel. Szegény Dan eléggé vicces helyzetbe került, e fordulat hallatán. De végül, ő is gratulált Joseph szülinapjához.
A Klaroline kapcsolatról, Joseph elmondta, hogy elég nehézkes lesz a 2 sorozat miatt, de tudja, hogy ez egy népszerű páros, és nagyon reméli, hogy a rajongók a fináléban kapnak egy kis megoldást a problémára. És ott vannak a vegyes epizódok is. Mikor a csókról kérdezték Joe-t, gyorsan nyúlcipőt húzott.
A Lexit játszó, színésznő elárulta, hogy a Lexi rajongók élvezni fogják a finálét. Beszélt a finálébeli szerepéről, hogy milyen jó barátok Stefannal, és Caroline hasonló szerepet tölt be a fiúnál mostanában.




3.     videó
Ezt a Vampire Diaries Bite riportere készítette, melyben Joseph arról ejt szót, hogy technikailag nehezül majd a Klaroline kapcsolat.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése