2013. május 24., péntek

TVLine interjú Julie-val: Klaroline-ról, 5. évadról


Még május 17-én készült egy interjú Julie-val, aki ismét pozitívan nyilatkozott, kedvenc párosunk jövőjét illetően.



TVLine: Úgy tűnik, Caroline, és Tyler újra egyesülhetnek. Michael Trevino visszatérése után, állandó szereplője lesz az 5. évadnak?
JP: Trevino még szerződés alatt áll. Amíg vissza nem tér, nem tudunk többet mondani. Meg lesz a lehetősége, hogy visszatérjen Caroline-hoz, Mystic Fallsba. A kérdés az, hogy akar-e. Hiszen, rengeteg mindenen ment keresztül, mióta eltűnt. Mókás lesz számukra a tanulás, vagy kedveli ezt a rohanó életét.
***
Én úgy vélem, eléggé rezeg a léc Tyler alatt. Kicsit nekem olyan, mintha kihasználta volna Caroline-t, hogy bosszút állhasson Klauson. Miután a lány elérte, hogy Klaus megkegyelmezzen neki, szépen faképnél is hagyja. Ti mit gondoltok Julie nyilatkozatáról?

TVLine: Az utolsó jelenet Klaus és Caroline között, tele volt érzelemmel, és lehetőségekkel.  Van egyáltalán esély arra, hogy Caroline átmenjen a The Originalsba, vagy ez volt a tetőpont a kapcsolatukban?
JP: Nem, nem csak egy tetőpont. De nekünk, okosabbnak, megfontoltabbnak kell lennünk, a köztük lévő pillanatokkal kapcsolatban. Majd meglátjuk. Klaus előtt még hosszú út áll. Van egy nagyon-nagyon hosszú útja a megváltás felé. Nem volt éppenséggel valami rendes fickó, és mikor jó dolgokat tesz Caroline-ért, nem biztos, hogy kiegyenlítheti a rengeteg rosszat, amit elkövetett Caroline, és a barátaival szemben. Szóval, Caroline felnőtt, főiskolára megy, megtapasztalja egy új szakaszát az életének. Meg fogjuk látni, ha még mindig vonzódik hozzá, és ha Klaus is teremt még valamilyenfajta esélyt arra, hogy Caroline végül vele akarja tölteni az életét.
***
Szerintem, ez bíztató, mert látszik, hogy Julie is együtt akarja látni őket, de elhúzza a dolgot, hogy Car tényleg megbocsájthasson Klausnak. De ha Tylerben csalódna, megint közelebb kerülhetnének Klausszal.
TVLine: Most, hogy Katherine ember lett, Klaus fel akarja használni hibridteremtésre? Ez lehet, érdekli majd a The Originalsban?
JP: Tekintettel, a hibridekkel történt korábbi tapasztalataira, eléggé aggasztja a gondolat, hogy lehet kreálni egy másik, rá nézve potenciálisan veszélyes hadsereget.

Az interjúban szó eset még arról, hogy Bonnie állandó szereplője lesz a show-nak, próbálja elfogadni a történteket. Talán azt gondolja, nem is lesz olyan nehéz, miközben Jeremy próbálja titokban tartani a dolgot.
Beszélt még a Damon és Elena közötti kapcsolatról, hogy Damon eddig úgy érezte, nem méltó a szeretetre, és azon fog dilemmázni, vajon kell-e változnia, vagy Elena elfogadta olyannak amilyen. Valamint, együtt kell majd élnie Jeremyvel, míg a lány főiskolára megy.
Megemlítette, hogy Silas célja, még mindig az, hogy meghaljon, és békére leljen. És lesz néhány vicces jelenet, amikor a többiek nem tudják, hogy Stefan, valójában Silas.
Katherine-nel kapcsolatban, pedig megtudtuk, hogy még veszélyesebb helyzetbe kerül, mert meg akarják ölni, és valószínűtlen forrásból keres védelmet.
Angol cikk: TVLine

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése