2013. április 26., péntek

A CW zöld utat adott a The Originals számára


Óriási hírek a Vámpírnaplók rajongóinak, ugyanis a következő szezonban, két drámát is nézhetnek majd. A CW hivatalosan is felvette a The Originalst – Joseph főszereplésével –  a 2013-2014-es sorozatok listája közé.

„Amint a tegnapi részt megnéztük, rögtön világossá vált számunkra, hogy többet akarunk látni a The Originalsból. – Julie Plec és Kevin Williamson, csodálatos munkát végeztek a Vámpírnaplókkal, ami a valaha volt, legjobban megírt, legütősebb sorozat. És most Julie létrehozott, egy ugyan olyan lenyűgöző világot." – mondja a CW elnöke, Mark Pedowitz.
Az e heti epizódban, Klaus kilépett a megszokott környezetéből, Mystic Fallsból, és egy buja vágyaktól izzó, túlfűtött New Orleanshoz kellett alkalmazkodnia. Ahol, egy csoport hosszú ideje elnyomásban élő boszorkány, egy természetfeletti forradalom magjait hinti el. Egy sarkalatos ponton, megtudja, hogy „a természet kiskapuja” révén, a vérfarkas Hayley az ő babáját hordja a szíve alatt. Nos, annak érdekében, hogy megvédje a családját, és mert, igényt tart a városra, beszivárog a szoros hierarchiába, hogy megdöntse a királyt, egykori barátját, Marcelt. Majd csatlakozhassanak, hozzá a sokat szenvedett testvérei.
Daniella Pineda játszotta a bosszúálló boszorkányt Sophit, és Leah Pipes, a sorozat egyetlen emberi karakterét, Camillet. Danielle Campbell nem csilloghatott a pilot részben, de csatlakozik a sorozathoz, mint Marcel legkedvesebb fiatal boszorkánya, akit Davinának fognak hívni. Valamikor a nyáron kezdődik a forgatás.
Angol cikk linkje: Zöld út a The Originalsnak


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése